Årets första utomhusbad!

Go’kväll!

Startmötet gick strålande igår, så nu har vi vårt startbesked (rekordfart på det har vi fått höra) så nu jäklar, nu drar vi igång på riktigt! Idag har de varit och borrat brunn på tomten hoppas vi. Vi har inte hunnit ut och kikat pga slut av bus och värme.

Jag och Sophia har nämligen varit hos hennes mormor hela dagen och invigt hennes barnpool & uv-tält. De var en hit, speciellt när jag stod och stänkte/plaskade med händer och fötter bredvid henne så hon blev riktigt blöt! En annan är ju nöjd för man fått vara ute och njuta av solen hela dagen, typ första gången i år eftersom Sophia lyckats vara sjuk tidigare så då har vi hållit oss inne. Men idag har min utsikt sett ut såhär typ hela dagen bortsett från mat- och sovpaus.

wp-1464807819252.jpg

Solhatt från H&M, Uv-dräkt, pool och uv-tält från Gekås. Mycket nöjd, Sophia är inte det minsta röd någonstans tack vare tält och dräkt. De bara delarna smörjde jag en gång imorse (typ 3 timmar innan bad) med barnsolkräm 30+ från Evy Technologies. Då var vi ute mellan 10-11.30 innan vi åt lunch och promenerade för att få henne att somna, sen var vi ute igen mellan 14-15.30 ungefär.

Vi har haft en underbar dag helt enkelt! Hoppas ni också varit ute och njutit av solen! Men glöm inte smörja in era små över 1, så de slipper bränna sig!

Kommentera