En förmiddag på biblioteket..

Go’kväll denna fredag!

Vi har haft riktigt dåligt väder här stundtals idag, men imorse var de väldigt fint en stund. Bestämde oss för att gå en sväng till vårt fina stadsbibliotek eftersom vi var vakna och klara så tidigt så fick vi vänta en stund innan vi knatade iväg så vi var framme strax efter öppning.

Sophia älskar biblioteket, vilket är helt förståeligt, de är fullt av böcker och massa andra roliga aktiviteter, bland annat en bil och en bro med en knapp där man kan få Bockarna Bruse uppläst. biblioteket

Som ni ser, mycket uppskattat, de här var de enda bilderna som blev skarpa. Resten var bara ett yrväder i full fart! Gladare tjej får man leta efter, enbart sura miner när mamman bestämde att de var dags att gå hem och äta lite lunch. Vilket var jordens undergång tills lunchen var i intagande och hon halvsov i stolen.

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, hängt hemma och kört helt blöjfritt på eftermiddagen också. Mycket torkande för mamman och duschande för barnet. Men nu sätter hon sitt själv på pottan då och då i alla fall. Även om de inte händer så mycket mer än så än, så är det ändå ett stort framsteg. Vi har börjat se ett mönster i ”olyckorna” också så, förhoppningsvis är vi torra till förskolestart i höst. I alla fall dagtid, vore himla skönt att slippa blöjor, då kan hon dessutom sova i tygisarna vi köpte igår.

Hur har ni gjort när ni pott-/toa-tränat era barn? Körde ni EC från början eller hur gjorde ni?

Ha en trevlig helg! Kram på er!

Kommentera