Första beställningen..

Till huset är nu gjord!

De blev något så himla roligt som… toaletter och ett duschavlopp som ska gjutas in i grunden.. Avloppet alltså, inte toaletterna. De ska sitta på väggen! Vi fick ett sjukt bra pris för de hade kampanj på toaletterna nu. Typ bara därför vi slog till.Så imorgon får vi två toaletter levererade hit till lägenheten, känns lite tokigt men de får väl gå.

Annars ser det ut såhär på tomten nu, nästan klart för gjutning. Spännande värre. Här står jag på norrsidan av huset vid vår brunn och man ser huset och ner över hela vår tomt. Så lite annan vinkel än ni fått se tidigare.

grunden1

Vi har haft fullt upp i helgen så vi firade faktiskt inte nationaldagen något speciellt, mer än att se på GoT. Som alltid höjdpunkten i våra veckor är måndagskvällarna nu för tiden. Gud vad jag längtar tills vi kan mysa ner oss i huset istället för här..

Kommentera